Zoek je een schrijver in Alkmaar die een SEO tekst kan maken?

Jij wilt jouw bedrijf in Alkmaar graag op de kaart zetten. Dat kan door op je website gebruik te maken van de juiste zoekwoorden. Ik verwerk die zoekwoorden in bruikbare teksten in goed Nederlands. Bovendien breng ik een logische en prettig leesbare structuur aan, zodat jouw lezer goed geïnformeerd wordt. Teksten waarin veel gebruikte zoekwoorden terugkomen, worden over het algemeen sneller en makkelijker gevonden. Wanneer je een SEO tekst wilt laten maken in de regio Alkmaar dan kan ik je helpen met de juiste tekst voor jouw bedrijf of organisatie.

SEO Tekst laten maken in Alkmaar

Verzamelen van zoekwoorden voor een SEO Tekst

Door zo veel mogelijk woorden te verzamelen die mogelijk geïnteresseerde lezers kunnen intypen, krijg ik een overzicht van de mogelijkheden. Natuurlijk is het daarbij handig als je zelf al een lijstje met woorden hebt.

Een SEO tekst in de vorm van blogs of artikelen

Hoe actiever een website is, hoe beter deze gevonden wordt. Wil je blogs of artikelen laten schrijven op jouw website over jouw vakgebied? Wil je jouw deskundigheid delen met anderen, maar vind je de juiste woorden niet? Ik schrijf graag jouw blog of artikel en verwerk daarin SEO-zoekwoorden in goed lopende zinnen.

Persoonlijke SEO tekst

Veel tekstbureaus hebben meerdere tekstschrijvers in dienst. Ik werk alleen. Je hebt dus altijd persoonlijk contact. Samen zoeken we de juiste toon voor jouw tekst, uiteraard in een passende stijl.

Flexibel

Heb je snel een SEO tekst nodig? Je kunt me altijd mailen of bellen. En afspraak is afspraak: ik hou me aan de deadline.

Service

Ben je nog niet helemaal tevreden met je tekst, dan kijken we samen hoe en waar nog verbetering mogelijk is, zodat jij de best passende zakelijke tekst hebt.

SEO tekst van kwaliteit

Ik zorg voor teksten in correct Nederlands, die makkelijk leesbaar zijn, overzichtelijk en voorzien van de juiste informatie.

Alvast een indruk krijgen van een SEO tekst?

Lees dan eens een taalblog of laat je tekst (maximaal 1000 woorden) gratis beoordelen. Je kunt mij mailen of bellen.

“Een goede tekst kan het verschil maken”

Caroline Kat

Tekstschrijver / Redacteur

Ervaringen van anderen

Esther Warnaar

Esther Warnaar Haptotherapie
Vlotte en heldere service, bedankt en tot een volgende keer

Thomas Kat

TKatDesign

Heel professioneel en denkt erg goed mee, super tevreden met de teksten!

Rosa Drukker

Rosa

Heel erg bedankt voor het redigeren van mijn teksten, ik ben er super blij mee!

Neem contact op

Caroline Kat
Tekstschrijver / Redacteur

Doe een aanvraag voor een SEO tekst

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Waar kan ik je mee helpen?
Wat zijn je wensen?

Website teksten zijn in principe gewone teksten maar dan wel op een manier geschreven dat voor een gebruiker overzichtelijk en gericht is. Verder zijn de teksten ook geoptimaliseerd voor Google, dat betekend dat ik bepaalde zoekwoorden gebruik die personen intypen op Google waardoor je website sneller zichtbaar is. Door nog meer verschillende technieken te gebruiken om de SEO (search engine optimization) te verbeteren zorgen de teksten voor een goed resultaat. Website teksten kunnen uit verschillende onderdelen bestaan, zoals bijvoorbeeld:

  • Home
  • Blogs
  • Nieuwsartikelen
  • Over ons
  • Werkwijze
  • Veel gestelde vragen
  • En nog veel meer…