Zoek je een schrijver in Heiloo voor SEO teksten?

Teksten waarin veel gebruikte zoekwoorden terugkomen, worden over het algemeen sneller en makkelijker gevonden. Wil je een complete SEO-analyse laten maken, dan zijn er professionals die zich mede richten op de techniek. Aangezien dat niet mijn sterkste kant is, richt ik me alleen op het verwerken van zoekwoorden in goed lopende zinnen. Als tekstschrijver in Heiloo ben ik bekend met de lokale omstandigheden. Zo kan ik je goed helpen met de juiste tekst voor jouw bedrijf of organisatie.

turned on monitoring screen

Verzamelen

Door zo veel mogelijk woorden te verzamelen die mogelijk geïnteresseerde lezers kunnen intypen, krijg ik een overzicht van de mogelijkheden. Natuurlijk is het daarbij handig als je zelf al een lijstje met woorden hebt.

Blogs of artikelen

Hoe actiever een website is, hoe beter deze gevonden wordt. Wil je blogs of artikelen laten schrijven op jouw website over jouw vakgebied? Wil je jouw deskundigheid delen met anderen, maar vind je de juiste woorden niet? Ik schrijf graag jouw blog of artikel en verwerk daarin SEO-zoekwoorden in goed lopende zinnen.

person using MacBook Pro and holding cappuccino

Persoonlijk

Veel tekstbureaus hebben meerdere tekstschrijvers in dienst. Ik werk alleen. Je hebt dus altijd persoonlijk contact. Samen zoeken we de juiste toon voor jouw tekst, uiteraard in een passende stijl.

Flexibel

Heb je snel een SEO tekst nodig? Je kunt me altijd mailen of bellen. En afspraak is afspraak: ik hou me aan de deadline.

Service

Ben je nog niet helemaal tevreden met je tekst, dan kijken we samen hoe en waar nog verbetering mogelijk is, zodat jij de best passende SEO tekst hebt.

Kwaliteit

Ik zorg voor teksten in correct Nederlands, die makkelijk leesbaar zijn, overzichtelijk en voorzien van de juiste informatie. 

“Een goede tekst kan het verschil maken”

Caroline Kat

Tekstschrijver / Redacteur

Ervaringen van anderen

Esther Warnaar

Esther Warnaar Haptotherapie
Vlotte en heldere service, bedankt en tot een volgende keer

Thomas Kat

TKatDesign

Heel professioneel en denkt erg goed mee, super tevreden met de teksten!

Rosa Drukker

Rosa

Heel erg bedankt voor het redigeren van mijn teksten, ik ben er super blij mee!

Neem contact op

Caroline Kat
Tekstschrijver / Redacteur

Doe een aanvraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Waar kan ik je mee helpen?
Wat zijn je wensen?

Website teksten zijn in principe gewone teksten maar dan wel op een manier geschreven dat voor een gebruiker overzichtelijk en gericht is. Verder zijn de teksten ook geoptimaliseerd voor Google, dat betekend dat ik bepaalde zoekwoorden gebruik die personen intypen op Google waardoor je website sneller zichtbaar is. Door nog meer verschillende technieken te gebruiken om de SEO (search engine optimization) te verbeteren zorgen de teksten voor een goed resultaat. Website teksten kunnen uit verschillende onderdelen bestaan, zoals bijvoorbeeld:

  • Home
  • Blogs
  • Nieuwsartikelen
  • Over ons
  • Werkwijze
  • Veel gestelde vragen
  • En nog veel meer…
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.