Zoek je een tekstredacteur in Heiloo?

Als je je uiterste beste hebt gedaan om bijvoorbeeld een projectplan te schrijven of teksten voor je website dan wil je zeker weten dat je goed lopende zinnen hebt geschreven in correct Nederlands. Je kunt een redacteur inhuren die aandacht besteedt aan het perfectioneren van jouw teksten. Als redacteur in Heiloo ben ik bekend met de lokale omstandigheden. Zo kan ik je goed helpen met de juiste tekst voor jouw bedrijf of organisatie. Zoek je een redacteur in Heiloo voor een verhaal of een boek? Ook dan help ik je graag.

Persoonlijk

Veel tekstbureaus hebben meerdere redacteuren in dienst. Ik werk alleen. Je hebt dus altijd persoonlijk contact. Samen zoeken we de juiste toon voor jouw tekst, uiteraard in een passende stijl.

Flexibel

Heb je snel een redacteur nodig? Je kunt me altijd mailen of bellen. En afspraak is afspraak: ik hou me aan de deadline.

Service

Ben je nog niet helemaal tevreden met je tekst, dan kijken we samen hoe en waar nog verbetering mogelijk is, voor het beste resultaat.

Kwaliteit

Ik redigeer teksten in correct Nederlands, die makkelijk leesbaar zijn, overzichtelijk zijn en de juiste informatie bieden. 

woman in blue long sleeve shirt using macbook pro

Tekst laten beoordelen?

Heb je een bestaande tekst (maximaal 1000 woorden) die je gratis wilt laten beoordelen? Ik doe het graag voor je. Als ik verbetermogelijkheden zie, ontvang je een advies over eventuele vervolgstappen. Stuur mij een mail met je gegevens, dan hoor je snel van mij.

“Een goede tekst kan het verschil maken”

Caroline Kat

Tekstschrijver / Redacteur

Ervaringen van anderen

Esther Warnaar

Esther Warnaar Haptotherapie
Vlotte en heldere service, bedankt en tot een volgende keer

Thomas Kat

TKatDesign

Heel professioneel en denkt erg goed mee, super tevreden met de teksten!

Rosa Drukker

Rosa

Heel erg bedankt voor het redigeren van mijn teksten, ik ben er super blij mee!

Neem contact op

Caroline Kat
Tekstschrijver / Redacteur

Doe een aanvraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Waar kan ik je mee helpen?
Wat zijn je wensen?