Zoek je een tekstschrijver voor zakelijke teksten in Heiloo?

Door de toename van communicatiemiddelen wordt het lastiger de aandacht van je lezer vast te houden. Teksten met begrijpelijk taalgebruik en een goede opbouw worden beter gelezen. Ook korte zinnen, zonder overbodige woorden, komen aangenamer over. Als tekstschrijver in Heiloo ben ik bekend met de lokale omstandigheden. Zo kan ik je goed helpen met de juiste zakelijke tekst voor jouw bedrijf of organisatie.

Persoonlijk

Veel tekstbureaus hebben meerdere tekstschrijvers in dienst. Ik werk alleen. Je hebt dus altijd persoonlijk contact. Samen zoeken we de juiste toon voor jouw tekst, uiteraard in een passende stijl.

Flexibel

Heb je snel een zakelijke tekst nodig? Je kunt me altijd mailen of bellen. En afspraak is afspraak: ik hou me aan de deadline.

Service

Ben je nog niet helemaal tevreden met je tekst, dan kijken we samen hoe en waar nog verbetering mogelijk is, zodat jij de best passende zakelijke tekst hebt.

Kwaliteit

Ik zorg voor teksten in correct Nederlands, die makkelijk leesbaar zijn, overzichtelijk zijn en de juiste informatie bieden. 

black-framed eyeglasses on opened book

Bestaande teksten verbeteren?

Heb je een bestaande tekst en denk je dat die voor verbetering vatbaar is? Weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Misschien kunnen mijn blogs over taal en communicatie je verder helpen. Je kunt me ook een mail sturen of bellen. Jouw tekst kan ik voor je herschrijven of redigeren. Samen kijken we naar de beste oplossing, zodat jij jouw lezer zo goed mogelijk kunt informeren.

“Een goede tekst kan het verschil maken”

Caroline Kat

Tekstschrijver / Redacteur

Ervaringen van anderen

Esther Warnaar

Esther Warnaar Haptotherapie
Vlotte en heldere service, bedankt en tot een volgende keer

Thomas Kat

TKatDesign

Heel professioneel en denkt erg goed mee, super tevreden met de teksten!

Rosa Drukker

Rosa

Heel erg bedankt voor het redigeren van mijn teksten, ik ben er super blij mee!

Neem contact op

Caroline Kat
Tekstschrijver / Redacteur

Doe een aanvraag

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Waar kan ik je mee helpen?
Wat zijn je wensen?